Benyovszky Orvosi Központ

Fő tevékenység: 
Alvásklinika, állapotfelmérés, akkupunktúrás kezelések, belgyógyászat, depresszió kezelés, homeopátia, nőgyógyászat, pszichológia, kardiológia laborvizsgálatok
Telefon: 
+36 1-
7863045
Bemutatkozás: 

A ”Minőségi gyógyítást, elérhető áron.” tűzte célul a Benyovszky Orvosi Központ gyógyítói csapata, amikor megnyitotta kapuit a neves pesti klinikai negyedben.

 

A VIII. kerületi létesítmény Budapest ,,tüdejében”, az ősfás Népliget és az arborétum jellegű Orczy kert között található, a műemlék jellegű Tisztviselőtelepen.

 

Az intézmény új, de építészeti stílusában alkalmazkodik a környék hagyományos értékeihez. Belső kertes, díszparkos környezetben korszerűen berendezett rendelők, váróterem és személyes recepció várja a telefonon bejelentkezőket, egyre több diagnosztikai és terápiás szolgáltatással.

 

Itt található a Budapesti Alvásközpont, ahonnan koordinálják az országos alvásfelmérést, itt található a nemzetközi World Sleep Day és a Sleepworld/Sleepfriendly/Alvásbarát mozgalom magyarországi irodája.

 

A gyógyító szolgáltatások kínálata folyamatosan bővül: a hagyományos gyógyítás mellett a holisztikus szemléletű terápiás eljárások is megtalálhatóak az intézmény tevékenységei között.

 

Az itt dolgozó munkatársak elkötelezettek a magas fokú gyógyítás szolgálatában, a mérsékelt szolgáltatási árak átláthatóak, a külön díjazás tilos!

 

Az intézményben minden a páciensek magas fokú kiszolgálását szolgálja, a vendégfogadástól a szakmai kezelésig. Az intézmény elnyerte az Európai Orvosi Minősítési Akkreditációt, de az itt dolgozók számára a legnagyobb elismerés a megvizsgáltak pozitív véleménye.

 

Minden idelátogatónak és betegünknek mihamarabbi gyógyulást, és tökéletes egészséget kíván:

 

A Benyovszky Orvosi Központ vezetősége

 

Dr. Váradi András Főorvos
Dr. Gamal Eldin Mohamed
alvásterápia szobák
mozgásszervi problémák gyógykezelése
komido-masszázs
Videók: