Akupunktúra - Hagyományos Kínai Gyógyászat

Telefon: 
+36 1-
3697625
Mobil: 
+36 70-
3851124
Rendelési cím: 
Budapest
1136
Hegedűs Gyula út 17. fsz. 1.
BUD
Rendelési idő: 
Előzetes Bejelentkezés alapján!
Fő tevékenység: 
Akupunktúra Hagyományos Kínai Gyógyászat
akupunktőr orvosaink
Bemutatkozás: 

Rendelőnkről

Rendelés helyei: 1015. Budapest. Batthyány u 65. fsz. 3.  ,  1136.Budapest. Hegedűs Gyula út 7.

Prof. Dr. WANG WEI DI és Prof. Dr. ZHAO YU HUA 30 éve foglalkoznak akupunktúrával, és 18 éve gyógyítanak Magyarországon. A két professzor a Harbin Orvostudományi Egyetemen végzett, deakupunktőr orvosaink egyben családi hagyományt is követnek, hiszen Dr. Wang édesapja is ismert akupunktúrás professzor.

A hagyományos kínai orvoslás a szelíd gyógymódok közé tartozik - nem alkalmaz olyan technikákat és beavatkozásokat, melyek káros mellékhatásokkal járnak, hanem elsősorban a test és szellem energetikai egyensúlyának mechanikai ingerlésen alapuló vagy gyógynövényes terápiákkal való visszaállítására törekszik.

A diagnózis a beteg leleteinek figyelembevétele mellett a pulzus, nyelv és egyéb tünetek megvizsgálásával és értelmezésével történik. A szakképzett és tapasztalt orvos számára a betegség külső jegyei, mint foltok megjelenése a bőrön, a szem elszíneződése, alaki torzulások, a beteg viselkedése már önmagában is fontos információkat közölnek, amit az orvos kikérdezéssel és vizsgálatokkal pontosít.

Rendelőnkben alkalmazott terápiák:
akupunktúra, köpölyözés, moxaterápia, masszázs, kínai gyógynövények vagy ezek kombinációja.

Prof. Dr. WANG WEI DI és Prof. Dr. ZHAO YU HUA 32 éve foglalkoznak akupuntúrával, és 20 éve gyógyítanak Magyarországon.
2010 novemberében készült bemutatkozó műsoruk a DUNA TV-ben, melyben közelebbről is megismerhetjük őket és gyógyító tevékenységüket.