Bemutatkozás

Céljaink
Az orvosiszaknevsor.hu azzal a nem titkolt szándékkal indult útjára, hogy egy olyan adatbázis készüljön, amely az ország legnagyobb online humán- és állatorvosi, valamint a gyógyításhoz szorosan kapcsolódó szolgáltatások gyűjteménye legyen. Célunk, hogy weboldalunkon mindenki megtalálhassa a számára fontos információkat, az őket érintő igényekkel kapcsolatban, legyen szó akár egy közelben lévő fogorvosról, vagy éppen patikáról. 
 

Az online tér hangsúlyossága

Kétségtelen tény, hogy az elmúlt években az online felületek sorra veszik át a vezető szerepet a hagyományos nyomtatott hirdetési anyagok felett, ráadásul manapság az egyre okosabb multimédiás eszközök megjelenései is ezt indukálják. A hirdetési- és reklámpiac is mindinkább az online tér minél szélesebb körű kiaknázását vette célba, tekintettel arra, hogy célcsoporttól függetlenül a felhasználók is egyre inkább az internetes felületekről szerzik be az információkat. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az weboldalunkat havonta több tízezren látogatják, tehát az orvosiszaknevsor.hulétjogosultsága vitathatatlan. 
 

Fontos a naprakészség!

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az adatbázisunkban található adatok és információk mindig naprakészek legyenek, amelyet folyamatos karbantartással igyekszünk elérni. Mind a kereső felhasználók, mind pedig az adatbázisunkban szereplő partnereink igényeit is permanens monitorozzuk, így a beérkező visszajelzések alapján az orvosiszaknevsor.hu weboldal is folyamatos fejlesztés alatt áll.