Rextra Medical Center Kft.

Fő tevékenység: 
Ultrahang-diagnosztika, nőgyógyász, gyermeknőgyógyász, ortopédia, gyermekortopédia
Telefon: 
+36 13651122-
Mobil: 
+36 30-
573-81-80
Bemutatkozás: 

Az 1990-ben alakult Rextra Kft. 25 főből álló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó tényezője.

Kínálatunkban, mely több mint 4 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az irodatechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszer használatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten meg tudjanak vásárolni.

Termékeink CE minősítettek, melyek garanciális és garancia időn túli javításáról is gondoskodunk. A legújabb ISO (9001:2009) szerint minősített Rextra segít Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb ár-érték arányú eszközt, melyet lehetőség szerint raktárról kínálunk vevőinknek.

Számos nemzetközileg elismert nagyhírű gyár és forgalmazó hazai képviseletét látjuk el, mint például a KaWe, Riester, Heine, Metrax, F.Bosch, Soehnle (Németország), Fazzini, MIR, FIAB, CBM, Cardioline (Olaszország), Tuttnauer (Izrael), Performance Health, Humagen (USA), Smith Medical (Anglia), Lode (Hollandia), Rossmax (Taiwan).

Bolthálózatunk felkészült szakemberekkel áll a vásárlóink rendelkezésére, kollégáink az értékesítésen túl szakmai tanácsadással is segítik vevőinket.

Vásárlóink között megtalálhatóak szinte kivétel nélkül az összes hazai kórház, számos magánrendelő és klinika, háziorvosok, hazai és külföldi cégek, iskolák, egyetemek és magánemberek egyaránt. Az ő bizalmuknak is köszönhetően termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítve tudunk olyan komplex csomagot kínálni az egészségügy minden résztvevője számára, amely hozzájárulhat a biztonságosabb és magasabb színvonalú betegellátáshoz. Ennek a bizalomnak igyekszik a Rextra minden időben megfelelni.
Kérjük forduljon hozzánk Ön is bizalommal! Köszönjük! 

További információk a www.rextra.hu-n 

Dr. Bakos Mária főorvos - Radiológus szakorvos, ultrahang specialista
Dr. Bálint Péter főorvos - Urológus szakorvos
Dr. Benya László főorvos - Szülész - nőgyógyász - gyermeknőgyógyász szakorvos
Dr.Csépányi Attila - Radiológus szakorvos csecsemő és gyermek ultrahang specialista
Dr. Holnapy Gergely főorvos - Ortopéd szakorvos
Dr. Kádár Sándor szakorvos - Családorvos, Vakcinológus (oltási szakértő)
Dr. Kocsis Tamás főorvos - Üzem- és háziorvos szakorvos intézmény vezető

 

Videók: