Pika Fogászat

Fő tevékenység: 
fogászat,fogtechnika
Szakterület: 
Telefon: 
+36 1-
3299155
+36 1-
7059080
Bemutatkozás: 

Frissen kialakított szakrendelőnkben diszkrét, páciensbarát környezet szavatolja betegeink kényelmét és szakszerű fogáaszati ellátását. A nyugat-európai trendeket követve a legkorszerűbb anyagokkal és műszerekkel végzik munkájukat fogorvosaink. Fogpótlásaink a legmodernebbektől a legegyszerűbb megoldásokig, nagy szakmai igényességgel, precíz, lelkiismeretes munkával készülnek. Szeretnénk megbízható és a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtani a legapróbb problémával hozzánk forduló betegektől a komplex kezelést igénybe vevő betegeinkig egyaránt.

 

Hisszük, hogy az ápolt, esztétikus fogsor ma már nem luxus, hanem az egészséges, jó megjelenés természetes része.

Rendelőnkben a panoráma röntgen megtekintése után, átfogó konzultációt követően kerül sor pácienseink tájékoztatására. Elmondjuk a lehetséges megoldásokat, kezdve a legjobb, legmodernebb eljárásoktól az egyszerűbb és esetenként olcsóbb megoldásodik.

Betegeink a korrekt tájékoztatás és a megfelelő ismeretek birtokában hozhatnak döntést a nekik leginkább megfelelő kezelési tervről, és végül fogpótlás elkészítéséről.

Tudjuk, hogy manapság egyre nehezebb egy családnak bármire is nagyobb összeget áldozni. Kamatmentes részletfizetési lehetőségünk megadja mindenkinek az esélyt az egészséges és gyönyörű mosolyra. Ön a kész munka átvételekor csak az összeg 65%-át, tehát alig több mint a felét fizeti ki, a fennmaradó 35%-ot 6 hónap alatt, egyenlő részletekben törlesztheti. Sok szeretettel, maximális segítőkészséggel várjuk érdeklődését