Dr. Tálos Marianna - He-Dent-Tál Fogászati Rendelő

Fő tevékenység: 
Fogorvos
Szakterület: 
Telefon: 
+36 1-
2669558
Mobil: 
+36 30-
9362798
Bemutatkozás: 

Csodák sajnos nincsenek!

Az őssejtes fog-újranövesztés még néhány évet várat magára, és csillogó, „hollywood”-i mosoly sem varázsolható pár nap alatt senki arcára. De hála a megbízható érzéstelenítő anyagoknak, a fogászati kezelések ma már teljesen fájdalommentessé tehetőek.A legmodernebb anyagokkal és korszerű műszereinkkel szép, esztétikus és pontos töméseket, pótlásokat készítünk.

A legkorszerűbb lehetőségeket kihasználva képesek vagyunk megmenteni a fogágybetegség következtében meglazult mozgó fogakat, és hatékonyan kezeljük az ínysorvadást is.

Implantációval a hiányzó fogak pótolhatóak, legyen szó akár egyetlen, vagy több fog hiányáról. Ezáltal elkerülhetővé válik a kivehető fogpótlások viselése, melytől a legtöbb ember idegenkedik.És ami mindehhez szükséges pácienseink részéről:

Egyéni motiváció, és elszántság.

Amit pedig mi ígérhetünk:

Empátiát, valamint szaktudást és precizitást a fogorvoslás szinte összes területén (esztétikai-megtartó fogászat, endodontia (gyökérkezelés), protetika (fogpótlások készítése), gyermekfogászat, szájsebészet, implantológia, parodontológia és dentálhigiénia).

Asszisztenseinktől pedig profi, kedves, és megértő közreműködést.Abban hiszünk, hogy a lelkiismeretes, jó munkához idő kell! Az első lépést a rendezett, esztétikus mosolyért már megtette, hiszen elolvasta bemutatkozásunkat. A többi Önön múlik! Jelentkezzen be rendelőnkbe egy ingyenes állapot felmérésre, ahol orvosaink részletes kezelési tervet készítenek az Ön személyre szabott igényei alapján. Szeretettel várjuk!

Kezelések:

-Parodontológia (fogágy és ínykezelések)

-Fogmegtartó/konzerváló fogászati kezelések. Esztétikai fogászat.

-Fogpótlások

-Szájsebészeti beavatkozások

HE-DENT-TÁL Fogászati Rendelő Dr. Tálos Marianna
HE-DENT-TÁL Fogászati Rendelő Dr. Tálos Marianna
HE-DENT-TÁL Fogászati Rendelő Dr. Tálos Marianna