Dr. Szabó Olga

Szakterület: 
Bőrgyógyász
Kozmetológus
Mobil: 
+36 30-
2070751
E-mail: 
szaboolga@t-online.hu
Rendelési cím: 
Budaörs
2040
Aradi utca 17.
P
Fő tevékenység: 
Bőrgyógyászat, Kozmetológia
Dr. Szabó Olga
Bemutatkozás: 

Lézerklinikánkon a jelenleg elérhető csaknem minden bőrgyógyászati, kozmetológiai és esztétikai orvosi kezelést megtalálhatja. Közel 30 éves orvosi tapasztalat és az elvégzett tízezernyi, különböző lézeres beavatkozás alapján, felelősséggel és biztonsággal ajánlom betegeink és pácienseink számára kezeléseink széles körét. 

Garantáljuk, hogy a rendelőnkben az Ön bőrtípusának megfelelő, hatékony lézer- és IPL berendezésekkel végezzük el a kívánt kezelést. Több, különböző lézertípus birtokában lehetőségünk van a legalkalmasabb, kozmetológiai és orvosi szempontból legeredményesebb beavatkozás mellett dönteni, melyet a szakma szabályainak mindenkori betartásával, és figyelembe vételével végzünk el.
Szolgáltatásainm:Hagyományos bőrgyógyászat
-Lézerterápiás kezelések
-Lézeres tetoválás eltávolítás
-Ráncfeltöltés
-Guna-Biolifting Kezelés
-Botox kezelés
- Mimikai ráncok botoxos kezelése  
-Fokozott izzadás kezelése botox injekcióval

Végzettség: 

Tanulmányaimat 1984-ben fejeztem be a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1988-ban szakvizsgáztam bőrgyógyászat-kozmetologiából. 

Az egyetem elvégzése után dolgoztam a Kun utcai Kórház fekvőbeteg osztályán, bőr és nemibeteg gondozó intézetben, szakorvosi rendelőben. 

Magánpraxisomban 1990. óta vállalkozó orvosként gyógyítom a betegeimet.
1993-ban - Magyarországon az elsők között - elvégeztem a bőrgyógyászati lézer terápiás szaktanfolyamot. Több mint tízezer sikeres kezelés birtokában használom az orvosi lézerberendezéseket terápiás és kozmetológiai munkám során. 

1999-től a Bársony Bőrgyógyászati Lézerklinikán eltöltött hét év alatt megismerkedtem az orvosi lézerberendezések szinte teljes spektrumával. 2001. októbere óta a Budaörsi Egészségügyi Központ Bőrgyógyászati szakrendelőjében is dolgozom, ahol heti két alkalommal rendelek. Ez a TB által finanszírozott, sokak által egyszerűen SZTK-nak nevezett szakrendelés. 

Évente több ezer beteg tisztel meg bizalmával. Köszönettel tartozom ezért pácienseimnek.
Jelenlegi magánorvosi rendelőmet, DERMALight néven 2005. január hónapban nyitottam meg. Barátságos és diszkrét környezetben - az előjegyzési rendszernek köszönhetően - minimális várakozási idővel fogadom betegeimet. 

A legkorszerűbb bőrgyógyászati terápiás készülékek, Q-kapcsolt Nd:YAG lézer, IPL és YAG lézer, Rhinolight fényterápiás készülék, és közel 30 éves szakmai, diagnosztikai tapasztalatom segíti hatékony gyógyító, megelőző munkámat.