Dr. Szép József -Szülészet-nőgyógyászat

Szakterület: 
Nőgyógyász
Szülész-nőgyógyász
Telefon: 
+36 1-
3920450
Fax: 
+36 1-
3920452
Mobil: 
+36 30-
4826787
E-mail: 
info@szepmed.hu
Rendelési cím: 
Budapest
1025
Nógrádi u. 4
BUD
Fő tevékenység: 
Szülész - nőgyógyász
Dr. Szép József -Szülészet-nőgyógyászat
Bemutatkozás: 

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő!
Tisztelt hölgyek a célom az, hogy több évtizedes hazai és külföldi nőgyógyászati szakmai gyakorlattal, minden igényt kielégítő, korszerűen felszerelt rendelővel álljak Ön mögött, azért, hogy jó egészségben, hosszú ideig Ön is állhasson valaki mögött!

Szolgáltatások:
-Teljeskörű nőgyógyászati vizsgálat
-Prekoncepciós állapotfelmérés, tanácsok
-Várandósgondozás
-Párok pszichoszomatikus felkészítése a szülésre
-Szülés utáni kontroll
-Tinédzser ambulanciai szolgáltatások
-Változókor gondozása
 
 

Végzettség: 

1975-ben végeztem a Budapesti Orvostudományi egyetem általános orvosi karán, pályámat vidéken (Ózdon) kezdtem, majd 1977-ben a Bajcsy Zsilinszky Kórház II számú nőgyógyászati és szülészeti osztályára kerültem. 1979 decemberében jeles eredménnyel sikeres szakvizsgát tettem szülészet-nőgyógyászatból. Fővárosi kórházak átszervezése miatt 1981-ben Óbudára, a Margit kórház szülészetére kerültem.
A pályám kezdetétől a terhesség alatt a várandósok szervezetében kialakuló változásokkal foglalkoztam, kiemelten a terhességi mérgezésnek nevezett betegséggel. A nyolcvanas években vezetésem alatt indítottuk el a szülészeti osztályon az apák jelenlétét a szülésnél. A módszer országos elterjesztésében vállalt szerepem elismeréseként a Magyar Nőgyógyászati Társaság Pszichoszomatikus társaságának vezetőségi tagjának választottak.
1988-1991 Nemzetközi szakértőként dolgoztam a Jemeni Arab Köztársaság fővárosában működő kórház szülészetén, és nőgyógyászatot oktattam az ottani egyetemen, mint vendég professzor.