Dr. Drescher Edit

Fő tevékenység: 
Reumatológus,Fizikoterápiás szakorvos
Telefon: 
+36 70-
3201105
+36 20-
5465331
+36 88-
593050
Bemutatkozás: 

Dr. Drescher Edit főorvos, reumatológus-fizioterápiás és mozgásszervi rehabilitációs szakorvos
Rendelőnkben teljes körű reumatológiai-, fizikoterápiás-, mozgásszervi rehabilitációs ellátásban részesülhet.
Szakorvosi vizsgálatot követően a legkorszerűbb fizikoterápiás kezelésekben, lézerterápiában, Bemer pulzáló magnetoterápiában, gyógymasszázsban, nyirokmasszázsban, gyógytornában, McKenzee tornában, kinesio tape kezelésben, akupunktúrában, segédeszköz és művégtag ellátásban részesülhetnek a betegek.

Várjuk azokat a betegeket, akik izületi-, gerinc-, lágyrész-, izomfájdalomban, derékfájásban szenvednek, csontritkulásuk, izületi gyulladásuk, kopásuk van, vagy rehabilitációs kezelésre szorulnak.

 

Szolgáltatások:

-Reumatológia

-Mozgásszervi rehabilitáció

-Segédeszköz-, művégtag ellátás

-Immunológia

-Idegsebészet

-Ideggyógyászat

-Fizikoterápia

-BEMER – mágnesterápia

-Lézerkezelés

-Gyógytorna

-Mckenzee torna

-Kinesio tape

-Manuálterápia

-Sportfizioterápia

-Intimtorna

-Gyógymasszázs

-Nyirokmasszázs

-Akupunktúra

 

Végzettség: 

Centrum-és osztályvezető főorvosként dolgozom jelenleg a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Reumatológiai- és Mozgásszervi Rehabilitációs Centrumában.

1982-ben végeztem „summa cum laude” eredménnyel a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1987-ben szakvizsgáztam reumatológia-fizioterápiából, 1997-ben mozgásszervi rehabilitációból. Angol és német nyelven beszélek.

Szakmai tudásomat gazdagította, hogy 1989-ben és 1990-ben az Amerikai Egyesült Államokban hónapokon át sikerült bekapcsolódnom a kórházi és az ambuláns reumatológiai munkába. Évente több alkalommal veszek részt és tartok előadást angol és német nyelven nemzetközi reumatológiai kongresszusokon Európában és az Amerikai Egyesült Államokban egyaránt. Rendszeresen publikálok rangos nemzetközi és hazai szakmai folyóiratokban.

2005-től a Pápai Gyógyfürdő Gyógyászatát majd a Pápai Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályát is vezetem. Itt külföldi betegek gyógyításában is részt veszek.

1991-től dolgozom magánorvosként is, jelenleg a Vital Medical Center Orvosi és Fogorvosi Központban Veszprémben a József Attila utca 17-ben. Itt sikerült megvalósítani egy komplex reumatológiai-fizikoterápiás és mozgásszervi rehabilitációs magánellátást fizikoterápia, gyógytorna, gyógymasszázs, ortopéd műszertechnika alkalmazásával team munka keretein belül. A Vital Medical Centerben kellemes környezetben hatékonyan, fájdalommentesen gyógyítjuk az összes reumatológiai jellegű és a rehabilitációra szoruló mozgásszervi betegséget.