Dr. Boross György

Szakterület: 
Traumatológus
Telefon: 
+36 1-
4584600
Fax: 
+36 1-
3956547
Mobil: 
+36 30-
9399016
E-mail: 
drboross@drboross.com
Rendelési cím: 
Fő tevékenység: 
traumatológus szakorvos
Bemutatkozás: 

Ortopédiai, kézsebészeti és baleseti sebészeti szakvizsgám van. A Szent János Kórház Ortopédiai osztályán, a Telki Kórházban és a Budán, a Budakeszi úton működő Telki Egészség Centrumban dolgozom.
Tagja vagyok a Magyar Ortopéd a Magyar Traumatológus és a Magyar Kézsebész Társaságnak.
Mindhárom szakterületemen sokéves tapasztalattal kezelem és operálom Pácienseimet. Fő tevékenységi köreim: kéz-, lábsebészeti, protetikai (tervezett és sürgős) műtétek végzése, kéz-, sport-, és háztartási sérülések ellátása, helyreállító műtétek, baleset, és sérülés utáni elváltozások műtéti megoldása.
Társalgási szinten beszélek németül és angolul.
Fontosnak tartom a megelőzést, a korai felismerést, a korszerű kezelést és az egészségnevelést. Mindehhez segítségemre van rádiós és televíziós munkám, az egészségügyi médiában szerzett tapasztalataim.
Riportalanyaimmal és pácienseimmel egyaránt a kulturált, tartalmas és közvetlen kommunikációra törekszem:
Nemcsak a téma, vagy betegség megoldása fontos számomra, hanem mindig, mindenhol az egész embert nézem.
Orvosi végzettségem mellé szereztem az újságírói diplomát, hogy valóra válthassam régi álmomat: rádiósként, remek zenék között dolgozni az egészségért, betegségmegelőzésért. A Sztár fM Dr. Boross rendel című reggeli műsorát vezetem, előtte szerkesztőként kezdtem a Juventus Rádióban, aztán az érdi Rádió Junior hétvégi reggeli műsorában már a mikrofon mögé ültem! A televíziós egészségneveléshez is kedvet kaptam: riporterként kezdtem a Magyar Televízió Jobbulást című műsoránál, később egy kereskedelmi tv hetente jelentkező Egészség ABC-jének műsorvezetője voltam, jelenleg pedig egy kábelcsatorna Nagyvizit című műsorát készítem.
A hagyományos műsorvezető szerepén túl az egészségügyi médiában a „médiakommunikátori” feladatokat is felvállalom.
Jelen vagyok az írott sajtóban is: az Elite Magazinban elindítottam a „Dr. Boross Sztárviziten” rovatot! Kész műsorötletekkel várom az újabb, képzettségeimnek megfelelő kihívásokat. Mint „Dr. Boross” hiteles, modern, a klasszikus értékeket képviselő férfi vagyok, aki megtalálta a harmóniát orvosi és médiamunkái között.

„Műsorvezetőként az értéket megőrizni, orvosként helyreállítani szeretem!”