Budai Mozgásszervi Magánrendelő

Fő tevékenység: 
Reumatológia
E-mail: 
Bemutatkozás: 

Mottónk:  "A fájdalom elmúlik...   alapos vizsgálattal, célzott kezeléssel!" 

 

A Budai Mozgásszervi Magánrendelő a Gellért tér közelében a Műszaki Egyetem kertjével szemben található. A rendelőnkben speciálisan mozgásszervi problémákkal foglalkozunk. 2008-ban alapított Magánrendelő azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a mozgásszervi panaszokkal hozzánk forduló páciensek számára magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítsunk, a kivizsgálástól a korszerű terápiás megoldásokig.

Ortopédiai, traumatológiai, gyermekortopédiai, neurológiai, idegsebészeti, lymphológiai szakorvosi praxisközösségünknek erős szakmai felkészültsége mellett a mozgásszervi panaszok kezelésének széles tárházával rendelkezünk, mindazzal amit a fejlett nyugat európai orvoslás eredményesen használ.

A rehabilitációs cél kitűzése után rendelőnkben igénybe vehető egyéni gyógytorna, gyógymasszázs, modern fizikoterápiás módszereken alapuló kezelések. 

 

 

Szeretettel várjuk Rendelőnkben, várakozás nélkül!

 

 

Ortopédia, gyermekortopédia baleseti sebészet, gerincsebészet, vállsebészet, gyógytorna rendeléseink várakozás nélkül elérhető gyermekek és felnőttek számára. A nyugati szemléletű bizonyítékokon alapuló orvoslást képviseljük

Teniszkönyök

 

Teniszkönyök és egyéb csont-, izom- ín problémákkal is foglalkozunk. Alapos vizsgálatot követően, diagnosztikus képalkotó vizsgálatok együttes értékelése adja a terápiás stratégia gondos felállítását. 2008-ban alapított Magánrendelő azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a mozgásszervi panaszokkal hozzánk forduló páciensek számára magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítson, a kivizsgálástól a korszerű terápiás megoldásokig. A Budai Mozgásszervi Magánrendelő komplex ellátást nyújt páciensei számára. Alapos vizsgálatot követően diagnosztikus képalkotó vizsgálatok együttes értékelése adja a terápiás stratégia gondos felállítását.

 

A kivizsgálást követően komplex fizioterápiás eljárásokkal, hatékony módszerekkel rövid idő alatt teljes gyógyulást érünk el. Az egészségügyi szolgáltatásaink közül központi szerep jut szakorvosi vizsgálatnak. A vizsgálat során a szakorvos a kórelőzmény tisztázása után alapos fizikális vizsgálatot végez. A fizikális vizsgálat során a mozgásszervek, ízületek mozgásterjedelmét funkcióját mérjük fel, a panaszok, tünetek és a képalkotó vizsgálatok együttes értékeléseként születik meg a diagnózis. A diagnózis felállítása után a legmodernebb terápiákat alkalmazzuk. A terápiás stratégia felállítása után útmutatást adunk annak megvalósításához.

 

A kezelések központjában a panaszok kiváltó okának megszűntetése a cél, nem a tüneti kezelés. Ortopédiai, traumatológiai, gyermekortopédiai, neurológia, idegsebészeti, lymphológiai szakorvosi praxisközösségünk erős szakmai felkészültsége mellett, a mozgásszervi panaszok kezelésének széles tárházával rendelkezik, amit a fejlett nyugat európai orvoslás eredményesen használ.

 

Ortopédia, gyermekortopédia, baleseti sebészet, gerincsebészet egy helyen. A Budai Mozgásszervi Magánrendelőben a panaszok, tünetek és a képalkotó vizsgálatok értékelése után kezelési stratégiát álltunk fel rövid-, közép- és hosszútávra. A kezelések középpontjában a fizioterápia áll. A fizioterápia a mozgásszervi betegségek átfogó kezelési módszereinek összessége, melyet minden esetben egyénre szabottan a kezelőorvos és a fizioterapeuta (gyógytornász) szakvéleménye alapján alakítunk ki. A BMM-ben a hatékony gyors gyógyulás alapja a csapatmunka, a konzultáció szakorvos és fizioterapeuta között.

 

 

Dr. Moravcsik Bence Balázs
Dr. Gáspár Szabolcs
Dr. Sterba Gréta
Dr. Holnapy Gergely
Dr. Major Bálint