Sygma Dent

Szakterület: 
Fogászat
Fogorvos
Telefon: 
+36 52-
688-722
E-mail: 
info@debreceni-fogaszat.hu
Rendelési cím: 
Debrecen
4029
Faragó utca 17.
HBMagyarország
Debreceni Fogászat 47° 32' 14.4996" N, 21° 38' 1.6152" E
Rendelési idő: 
Bejelentkezés alapján!
Fő tevékenység: 
Fogászat
Bemutatkozás: 

Otthonos, családias hangulatú fogorvosi rendelőnket Debrecen óvárosában a Faragó utca 17. szám alatt találja meg, a Faragó utcai óvodával szemben. Számunkra a legfontosabb, hogy pácienseink ellátását magas színvonalon, fájdalommentesen végezzük, kiváló minőségű, korszerű anyagok és technológiák alkalmazásával, mindezt az elérhető, megfizethető fogászati árakkal párosítva. A fogászati kezeléseink során a legkorszerűbb érzéstelenítési technikákat illetve fájdalomcsillapító szereket alkalmazzuk.A debreceni fogorvosi rendelőnkben végzett összes fogászati kezeléseinkre garanciát vállalunk. Fontosnak tartjuk fogászati szolgáltatásaink megfizethetőségét, ezért Debrecen és Hajdú-Bihar megye egyik legkedvezőbb árú fogászati kezeléseivel állunk pácienseink rendelkezésére.

Rendelőnkben a konzultáció, az állapotfelmérés, a kezelési terv és az árajánlat elkészítése ingyenes. Többféle kezelési alternatívát kínálunk az ön száj és fogazati státuszának megfelelően, majd ezt követően kiválaszthatja az ön igényeinek és lehetőségeinek a leginkább megfelelőt. A fogorvosi rendelőnkben készített fogpótlások, protetikai művek saját fogtechnikai laboratóriumban készülnek, ahol több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező fogtechnikus mester és fogtechnikusok készítik a kiváló minőségű munkákat.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk pácienseink rendelkezésére: fogfehérítés, fogékszer felhelyezése, fogkő eltávolítás ultrahanggal, esztétikus (fehér) és amalgám tömések készítése, barázdazárás, gyermekfogászati kezelések, porcelán koronák és hídtagok, cirkon koronák és hídtagok, műanyag (K+B) koronák és hídtagok, kivehető akril fogsorok, kivehető fémvázas fogsorok készítése.

Pácienseinknek lehetősége van előre egyeztetett időpontban, rövid várakozási idővel igénybe venni a kezeléseinket. Rendelőnkben nyújtott fogászati szolgáltatásainkat hétfőtől csütörtökig 16.00 és 20.00 óra között tudják igénybevenni.

Fogorvosi rendelőnk megközelíthető tömegközlekedéssel és személygépjárművel is egyaránt. A fogorvosi rendelőnkbe személygépjárművel érkező pácienseink részére ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Fogászati rendelőnkben a fogorvosára váró betegeink részére ingyenes WIFI hálózatot biztosítunk.

Fogorvosi rendelőnkben végzet szolgáltatásaink fizetésére lehetőség van készpénzben, bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával is egyaránt.
Kezelések:
-Szűrés, állapotfelmérés
-Fehér, esztétikus tömés készítése
-Amalgám tömés készítése
-Parapulpális csap
-Gyökérkezelés, gyökértömés
-Foghúzás
-Műanyag leplezésű (K+B) korona készítése
-Porcelán leplezésű korona készítése
-Cirkónium vázas porcelán leplezésű korona (fémmentes) készítése
-Nemesfém kerámia (arany) készítése
-Kivehető akril fogsorok
-Fémlemezes fogsor rejtett elhorganyzással (csúsztató)
-Fogsor alábélelése
-Rendelői fogfehérítés

Sygma Dent
Sygma Dent
Sygma Dent
Sygma Dent
Sygma Dent
Sygma Dent
Videó: