Ekvident fogászat

Fő tevékenység: 
Fogászat
Szakterület: 
Telefon: 
+36 30-
4750863
Bemutatkozás: 

A fogászat több, mint amit eddig tudott róla!

A fogazat az emberi test működésének egyik legmeghatározóbb területe, ezért kihat annak működésére. Egy ember a következő célok megvalósulását várja el Tőlünk.

Szeretne egy problémától megszabadulni, szeretne jóízűen étkezni, szeretné, ha a fogazata egészséges esztétikát hordozna, így szeretne önfeledten mosolyogni, nevetni.

Elvárja, hogy a fogászati kezelései biztonságos környezetben, kellemesen, fájdalommentesen, egy cél érdekében zajlódjanak, és ennek termékét hosszútávon és tartósan tudja viselni.

Mi ezen szempontok alapján látjuk el pácienseinket. Célunk és szándékunk, hogy a napi munkánk ezeket az eredményeket teremtse meg minden páciensünk számára.

Munkánk eredménye részévé válik egy személy mindennapjainak, jó közérzetének és esztétikájának.

Ez az eredmény az Ön esetében is előáll, hiszen mi ezért vagyunk felelősek.

Ennek az eredménynek a bizonyossága az Ön számára az elmúlt években ellátott pácienseink eseteinek sikeres zárása.
Fogpótlás:
A fogpótlás elsődleges célja a fogazat működésének rehabilitációja.
Ennek érdekében pácienseink számára egyéni adatok alapján személyre szabott szolgáltatást nyújtunk.
A fogazat hiánya, azok pótlása nem betegség, hanem egy állapot. A fogpótlás gyártása, annak viselése nem szükséges, hogy csökkent életminőséggel járjon.
A fogpótlások készítése egy csapatmunka eredménye, amelyek panaszmentességet és működést biztosítanak. Ennek a csapatmunkának az eredménye valósítja meg pácienseink számára az önfeledt mosolyt és használati értéket, amit méltán elvárnak tőlünk.
Munkánk során pácienseinket egy olyan ellátási sztenderden visszük keresztül, amelyben mindig tudják, hogy mi fog történni az ellátás alatt és mi lesz annak az eredménye.
-Implantáció:
A fogászatnak egy olyan speciális területe, amelynek szakszerűen elvégzett eredménye pácienseink számára magas komfortfokozattal bíró, működő fogazatot eredményez.
Az implantológia és az implantátumokon rögzített fogművek készítése a fogászat egy speciális területe. Pácienseink számára az implantátumok beültetése, valamint az implantátumokra készített fogművek minden esetben szakszerű tervezés alapján történnek.
Az implantátum beültetésének lehetőségéről, illetve annak módjáról pácienseink a beavatkozást megelőzően részletes tájékoztatást kapnak.
Az implantátumok beültetését minden esetben szájsebész szakorvos partnerünk végzi nyugodt, higiénikus környezetben.
Az implantátumok a fogpótlások hosszútávú rögzítését szolgálják, ezért az implantátumok beültetésének lehetőségével egyidőben a fogműveket is megtervezzük. Az így elkészített munkák eredménye magas viselési komfortfokozattal bíró, működő, esztétikus fogazatot biztosítanak pácienseink számára.
-Fogászati ellátás:
Pácienseink számára teljeskörű fogászati ellátást nyújtunk az egyszerű beavatkozásoktól a komolyabb szájsebészeti beavatkozásokig.
Pácienseink ezeket a szolgáltatásokat képzett szakemberektől egy helyen vehetik igénybe.
A fogazat szakszerű ellátásához, illetve a meglévő fogazat védelmének érdekében fogszakorvosi rendelői partnereink együttműködésével biztosítunk teljeskörű ellátást pácienseink számára.
Ezeknek a beavatkozásoknak a minősége és szakszerűsége elengedhetetlen a panaszmentesség eléréséhez. Ennek az eredménynek a megteremtéséhez nagyban hozzájárul fogszakorvosi rendelői partnereink és munkatársaik pácienscentrikus hozzáállása, napi munkavégzése, szakmai képzettsége a fogászat minden területén. Illetve az a biztonságos környezet, amelyben pácienseink fájdalommentes ellátásban részesülnek.