Dr. Szabó Attila PhD

Szakterület: 
Érsebész
Sebész
Telefon: 
+36 30-
9631363
+36 1-
7925627
E-mail: 
info@vpmed.hu
Rendelési cím: 
Budapest
1042
Árpád út 56. fszt. 33.
BUD
Sebészeti-Érsebészeti magánrendelés 47° 33' 38.862" N, 19° 5' 10.0464" E
Rendelési idő: 
Bejelentkezés alapján!
Fő tevékenység: 
Érsebész,visszér-specialista
Dr. Szabó Attila PhD
Bemutatkozás: 

  Kelet-Európában is egyedülálló fájdalommentes visszérműtétek
   „A műtét után a betegek azonnal folytathatják megszokott életüket.”
 Dr. Szabó Attila, a nemzetközileg is elismert visszérspecialista 2014. nyarán nyitotta meg magánrendelőjét, a VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központot. Az új, európai színvonalú rendelőben érsebészettel, ambuláns visszérkezelésekkel, visszérműtétekkel, érfejlődési rendellenességekkel, és kompressziós kezeléssel foglalkoznak. 

 

Ma már többféle visszérkezelési mód létezik, melyek csaknem fájdalommentesek, és külön érzéstelenítést nem igényelnek Nagy előnye ezeknek a kezeléseknek, hogy az operált végtag azonnal terhelhető, így a betegek gond nélkül folytathatják megszokott életüket.

 

Az utóbbi 10 évben nagyon sokat fejlődött az orvostechnika. A rádiófrekvenciás készülékkel végzett kezelések a kis és hajszálerek kezelésében hatékonyak. Kiemelten ajánlják seprűvénák, pókhálóvénák, vörös foltok és arcon elhelyezkedő hajszálértágulatok kezelésére. Az eljárás szinte fájdalommentes, érzéstelenítést nem igényel és bármely testrészen elvégezhető. 

 

Szabó Attila volt az első a Semmelweis Egyetemen belül, aki rádiófrekvenciás visszérkezelést alkalmazott,és a Ragasztásos  (VenaSeal) érzéstelenítést nem igénylő visszérműtéteket. 

 

Ez a módszer rendkívül  kíméletes, a beavatkozás egyetlen vágás nélkül, vérzésmentesen történik.

 

Dr. Szabó Attila PhD egyetemi adjunktus, érsebész, visszér-specialista évek óta kiemelten foglalkozik az alsó végtagi visszértágulatok kezelésével és diagnosztikájával. A hazai és nemzetközi visszérgyógyászat elismert szaktekintélye, rendszeresen hívják külföldre előadásokat és bemutató visszérműtéteket tartani. 

 

Több, mint 5000 visszérműtét és 10 000 kezelés tapasztalatával rendelkezik.
 
 

Végzettség: 

Tanulmányok

-1987: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvosi diploma

-1991: Általános sebészet szakvizsga

-1998: Érsebészet szakvizsga

-2008: Semmelweis Egyetem PhD fokozat

Munkahelyek:

-1987-1995: Váci Jávorszky Ödön Kórház, Sebészeti Osztály

-1995-től 2013-ig: Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinika, egyetemi adjunktus. 2010-től kiemelten foglalkozik a visszérbetegségekkel, azok modern műtéti megoldási lehetőségeivel.

-2013-tól a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának és a fővárosi Heim Pál Gyermekkórháznak külső munkatársaként dolgozik. A klinikákon visszérműtéteket és érfejlődési rendellenességgel született gyermekek és felnőttek ambuláns és műtéti ellátását végzi.

-2014. júniusától VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ

Büszke csapatunk