Dr. László Judit

Szakterület: 
Háziorvos
Telefon: 
+36 22-
372194
Mobil: 
+36 30-
9398144
E-mail: 
drlaszlojudit@gmail.com
Rendelési cím: 
Enying
8130
Szabadság tér 7.
FEJ
Fő tevékenység: 
háziorvos
Bemutatkozás: 

Mottónk: “Egészséget a családnak, tiszta környezetet a világnak, élhető világot az unokáknak.” Legfontosabb, hogy megtaláljuk saját utunkat, mely az egészséges élethez vezet, testi, lelki, szellemi harmóniánk megteremtésével.30 éve háziorvosként dolgozva, folyamatosan kerestem a gyógyszerek mellett, ha lehet helyettük használható lehetőségeket, módszereket, termékeket.Igy 1986 óta foglalkozom pszichotherápiával. Rogersi személyíség fejlesztést, autogén tréninget, relaxaciót, hipnózist, családterápiát tanultam. Ezek mellett a természetes módszerekkel ismerkedtem. Egyre fontosabbanak tartottam az egészséges étkezést, a mozgást. Majd rátaláltam a Flavin7-, Napkristály termékcsaládra a Silver- ezüst kolloid oldatra, az anionos termékekre, az energia, vizmegtakarításra alkalmas Irisana turmalinos viztisztító, lugosító zuhanyra, xilitolos fogkefére, kinezilológiai tapaszra. Azóta is keresem mivel segíthetem, hogy Ön rátalájon saját útjára, mely a harmonikus EGÉSZ-séges élethez vezet

 

A wingwave coaching érzelmi és teljesítményt növelő coaching. Érzelmekkel, azok feldolgozásával, érzelmi egyensúly teremtésével foglalkozik, elősegíti a kliens belső változtatási képességét. Nagyon hatékony eszköz stresszkezeléshez, mentális és pszichés stabilitás eléréséhez, saját erőforrások aktiválásához, teljesítmény és kreativitás növeléséhez, vizsgák, szereplések, prezentációk, konfliktusok során tanúsított magabiztossághoz.
A módszer kifejlesztője egy pszichológus, pszichoterapeuta házaspár, Cora Besser-Siegmund és Harry Besser-Siegmund, akik hamburgi intézetükben fejlesztették ki ezt a módszert. Jelenleg már több mint 4000 coach alkalmazza ezt a módszert szerte a világban.